Lacoste voor Heren

Lacoste voor Heren Lacoste voor Heren

"Lacoste" voor heren. De poloshirts van Lacoste zijn zeer bekent. Lacoste heette voorheen La Chemise Lacoste - wellicht is het merk het meest bekend het poloshirt en het groene Lacoste beeldmerk: de krokodil. Het logo verwijst naar de bijnaam van de oprichter, René Lacoste: 'Le Crocodile'. Het is een een tijdloos merk geworden dat wereldwijd bekend is. Het bedrijf staat al 80 jaar voor stijl en hanteert de volgende slogan: 'enjoy goodlife!' Lacoste heeft een interessante geschiedenis. Bekijk alles van Lacoste online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lacoste voor Heren

"Lacoste" voor heren. De poloshirts van Lacoste zijn zeer bekent. Lacoste heette voorheen La Chemise Lacoste - wellicht is het merk het meest bekend het poloshirt en het groene Lacoste beeldmerk: de krokodil. Het logo verwijst naar de bijnaam van de oprichter, René Lacoste: 'Le Crocodile'. Het is een een tijdloos merk geworden dat wereldwijd bekend is. Het bedrijf staat al 80 jaar voor stijl en hanteert de volgende slogan: 'enjoy goodlife!' Lacoste heeft een interessante geschiedenis. Bekijk alles van Lacoste online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Lacoste: stijlvolle poloshirts

Lacoste in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De poloshirts zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Lacoste herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

lacoste in amsterdam voor heren

Lacoste voor Heren

Het merk is een Frans kledingbedrijf en is 1933 opgericht door René Lacoste (bekende Franse tennisspeler) en André Gillier. Toen René stopte met tennis zet hij samen met vriend André Gillier het bedrijf Lacoste op. Gillier is destijds al eigenaar van het grootste textielbedrijf van Frankrijk. René is ook de persoon die het poloshirt bedacht. Het merk produceert kleding voor allerlei sporten zoals tennis golf en zeilsport. In 1951 begint het merk met het produceren van gekleurde shirts. Voor die tijd zijn poloshirts alleen nog wit. In het jaar 1952 worden de shirts naar de Verenigde Staten geëxporteerd. Vanaf dat moment krijgt het merk een high-end class-imago. Het bedrijf wordt nog altijd geleid door de familie Lacoste zelf. Van 1963 tot 2005 stond Bernard Lacoste aan het hoofd van het bedrijf, sinds 2005 is zijn broer Michel Lacoste president-directeur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs, Frankrijk

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Een greep uit de collectie van het merk:

  • Poloshirts
  • T-shirts
  • Boxershorts
  • Schoenen
  • Zwembroeken

Je kunt je volledige kledingkast shoppen bij het merk

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Lacoste. Blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Lacoste up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je lacoste poloshrits en t-shirts in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak