Lavendi voor Heren

Lavendi voor Heren Lavendi voor Heren

"Lavendi" shirts voor heren. Met een shirt van Lavendi raak je je zintuigen. De shirts zitten fijn, ruiken lekker en voelen zeer comfortabel aan. Het merk Lavendi is een prachtig ontwikkeld overhemd merk met een fantastisch verhaal. Het merk is opgericht met één doel en één missie door drie broers namelijk, heren shirts maken die zowel formeel als informeel gedragen kunnen worden en waarin jij je het beste voelt. Wanneer je een shirt van Lavendi aan hebt, haal je het beste van jezelf naar boven. Lavendi staat voor hoge kwaliteit shirts en de shirts worden gemaakt middels een eerlijk productie. Verantwoord en duurzaam noemt Lavendi dat. Bekijk alles van Lavendi online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Lavendi voor Heren

"Lavendi" shirts voor heren. Met een shirt van Lavendi raak je je zintuigen. De shirts zitten fijn, ruiken lekker en voelen zeer comfortabel aan. Het merk Lavendi is een prachtig ontwikkeld overhemd merk met een fantastisch verhaal. Het merk is opgericht met één doel en één missie door drie broers namelijk, heren shirts maken die zowel formeel als informeel gedragen kunnen worden en waarin jij je het beste voelt. Wanneer je een shirt van Lavendi aan hebt, haal je het beste van jezelf naar boven. Lavendi staat voor hoge kwaliteit shirts en de shirts worden gemaakt middels een eerlijk productie. Verantwoord en duurzaam noemt Lavendi dat. Bekijk alles van Lavendi online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Lavendi Shirts: “We didn’t invent the shirt, we just perfected it”.

Lavendi in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Lavendi overhemden aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

lavendi shirt in amsterdam kopen

Lavendi voor Heren

Voordat daadwerkelijk de broers een shirt hebben ontwikkeld. Zijn ze op een lange zoektocht gegaan. Eigenlijk een soort van roadtrip door het zuiden van Europa. Het katoen dat ze gebruiken in de shirts is Egyptisch katoen. Egyptisch katoen is misschien wel het beste katoen ter wereld. Dit komt doordat de draden van Egyptisch katoen tot wel 5x zo lang zijn in vergelijking met geen Egyptisch katoen. Daarnaast wordt het katoen geweven in Italië, in de eeuwenoude weverij Albini. De weverij Albini is een hoogstaande weverij en hier worden de beste shirts ter wereld gemaakt. De Lavendi overhemden worden in Portugal in elkaar gezet. Ook het Portugese atelier is oud, maar in het Portugese atelier weten ze wat ze doen. Dit resulteert in het fantastische Lavendi shirt. En al deze partijen hebben één ding met elkaar gemeen. Verantwoord en duurzaam produceren.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende features van het merk

Lavendi is bij elke stap in het productieproces betrokken. Tevens hebben de drie broers met eigen ogen gezien hoe hun shirt in elkaar wordt gezet. Mede hierdoor kan het merk de kwaliteit waarborgen en is iedere klant immer tevreden met een Lavendi shirt. Daarnaast houdt Lavendi rekening met verschillende features. De volgende features maken het shirt extra bijzonder:

  • Driepoot aanzet: de driepoot aanzet heeft betrekking de knopen die op de shirts zijn genaaid. De driepoot aanzit is een bijna 200 jaar oude Italiaanse manier hoe een knoop op het overhemd wordt gezet. De driepoot aanzet wordt ook wel de hanenpoot aanzet genoemd. Doordat Lavendi gebruikt maakt van de driepoot aanzet ziet elk shirt van Lavendi er zeer stijlvol uit.
  • De gusset: de gusset is de afwerking tussen het achter- en voorpand van het overhemd. Dit is eigenlijk de naad die over de zijkant van je lichaam loopt. Het merk heeft gekozen voor een hoogwaardige afgewerkte driehoek vorm. Door middel van de stijlvolle driehoek vorm is het Lavendi shirt bij elke gelegenheid te dragen. Zowel informeel al formeel.
  • De single needle side seam: wanneer je het woord seam vertaalt, betekent dit naad. En het woord zegt het eigenlijk al. De naad wordt afgezet met een enkele sticknaad. Door de enkele stiknaad heb je geen overtollige stiksels in het overhemd zitten en dit ziet er zeer luxueus uit.
  • De splitted back yoke: dit is de rekbaarheid van een shirt achter op de rug en schouders. Mannen met een brede rug genieten van meer rekbaarheid dan slanke mannen. Elk shirt van Lavendi heeft een splitted back yoke. Hierdoor zit het overhemd perfect rond de schouders. Dit zorgt voor een fantastisch draagcomfort voor ieder type man.
  • De manchet: Lavendi heeft als één van de weinige overhemd merken nagedacht over de manchetten. Dit maakt het shirt uniek. Het merk heeft gekozen om de knoopaanzet de verlagen. Hierdoor heeft het horloge meer ruimte onder het overhemd en valt het mooier. Wanneer je geen horloge draagt, zie je geen verschil.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Lavendi, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Lavendi up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

lavendi shirts logo te koop in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak