Ledûb voor Heren

Ledûb voor Heren Ledûb voor Heren

"Ledûb" voor heren. Het motto van Ledûb is: "Elk overhemd is een kunstwerk". De grote collectie is voorzien van verschillende designs. Er ontbreken geen details. Het ultieme draagcomfort komt door de verschillende pasvormen, mouwlengtes en de hoge kwaliteit van de stof. Ledub beschikt over vier verschillende pasvormen, dit zijn: Regular Fit, Modern Fit, Tailored Fit en Slim Fit. De overhemden zijn trendy en altijd in de mode. Het merk staat bekend om zijn creativiteit en dat is terug te zien in alle shirts. Bekijk alles van het merk Ledûb online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 125

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 125

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Ledûb voor Heren

"Ledûb" voor heren. Het motto van Ledûb is: "Elk overhemd is een kunstwerk". De grote collectie is voorzien van verschillende designs. Er ontbreken geen details. Het ultieme draagcomfort komt door de verschillende pasvormen, mouwlengtes en de hoge kwaliteit van de stof. Ledub beschikt over vier verschillende pasvormen, dit zijn: Regular Fit, Modern Fit, Tailored Fit en Slim Fit. De overhemden zijn trendy en altijd in de mode. Het merk staat bekend om zijn creativiteit en dat is terug te zien in alle shirts. Bekijk alles van het merk Ledûb online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Ledûb: overhemden als kunstwerk

Ledûb in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Ledûb overhemden aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts voor zakelijke of casual gelegenheden. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Ledûb in Amsterdam voor heren

Ledûb voor Heren

Ledûb heet tot 1963 anders, namelijk Winkel's Konfectiebedrijven. Wanneer je het merk andersom schrijft, staat er Budel. Budel is plaats in Brabant waar het merk is ontstaan. Gerard van Winkel, de zoon van de oprichter Sjef, wordt in 1970 de nieuwe leider van het bedrijf. Gerard volgt een spoedcursus herenkleding en overhemden en neemt het stokje van zijn vader over. De jaren 80 zijn zware tijden voor overhemden, maar desondanks heeft het merk succes. Onder andere doordat Prins Claus een echte Ledûb liefhebber is. De prins ontmoet het merk op de beurs en is onder de indruk van de mooie collecties.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De kernwaarden vam het bedrijf

Ledûb is betrouwbaar, dit maakt het merk duidelijk door zich aan zijn kernwaarden te houden. Hieronder een lijstje:

 • Transparantie: De klant wordt meegenomen in het proces van het maken van de kleding, zodat er transparantie ontstaat.
 • Betrokkenheid: Het bedrijf maakt de klant koning, door er voor te zorgen dat niemand achteraf spijt heeft van zijn aankoop. De maat moet perfect zijn en de stijl sluit aan op de gelegenheid.
 • Eerlijkheid: Door het controleren van de productie weet Ledûb zeker dat ze eerlijk omgaan met hun werknemers. De werknemers krijgen daarnaast een eerlijk loon.
 • Kwaliteit: De materialen en kledingstukken van het merk zijn van hoge kwaliteit. Zo staan ze voor vakmanschap.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Ledub, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Ledûb up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je Ledûb overhemden in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak