Liefling voor Heren

Liefling voor Heren Liefling voor Heren

"Liefling" voor heren. De overhemden van Liefling hebben één pasvorm, namelijk tailored fit. Deze fit is met behulp van data van NASA ontwikkelt voor het ultieme draagcomfort. Daarnaast is de collectie never-out-of-stock, dat heeft tot gevolg dat je precies hetzelfde overhemd 10 jaar later nog zou kunnen kopen. Bijna elke man past de tailored fit, daardoor wordt dit overhemden merk snel je favoriet. De meeste overhemden zijn zowel voor zakelijke als casual gelegenheden. De strak afgewerkte overhemden hebben subtiele details, waardoor ze er vorstelijk uitzien. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Liefling voor Heren

"Liefling" voor heren. De overhemden van Liefling hebben één pasvorm, namelijk tailored fit. Deze fit is met behulp van data van NASA ontwikkelt voor het ultieme draagcomfort. Daarnaast is de collectie never-out-of-stock, dat heeft tot gevolg dat je precies hetzelfde overhemd 10 jaar later nog zou kunnen kopen. Bijna elke man past de tailored fit, daardoor wordt dit overhemden merk snel je favoriet. De meeste overhemden zijn zowel voor zakelijke als casual gelegenheden. De strak afgewerkte overhemden hebben subtiele details, waardoor ze er vorstelijk uitzien.

Liefling: The shirt we all love

Liefling in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Liefling overhemden aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts voor zakelijke of casual gelegenheden. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Liefling in Amsterdam voor heren

Liefling voor Heren

Het merk is opgericht in 2015 en letterlijk vertaald betekent het: "Jouw favoriet". De overhemden staan mooi bij vrijwel iedere gelegenheid. Effen kleuren of patronen, er is genoeg keuze om te slagen bij het uitzoeken van een nieuw overhemd. Het logo van Liefling is oranje en refereert naar onze nationale kleur. Gemaakt met premium stoffen en een optimale pasvorm. Het merk heeft alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De boorden van Liefling

Liefling heeft twee verschillende boorden. Beide voor andere gelegenheden, namelijk:

  • Het moderne cut away boord: Perfect voor zakelijk en casual gebruik
  • De strakke one piece collar: De nieuwste trend op het gebied van overhemden. Gemaakt om op te vallen

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Liefling, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Liefling up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je Liefling overhemden in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak