Marc O'Polo voor Heren

Marc O'Polo voor Heren Marc O'Polo voor Heren

"Marc O'Polo" voor heren. Met het ondergoed van Marc O'Polo maak je indruk. De collectie onderbroeken van dit merk zijn erg fijn. Garant voor hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. De ondermode staat voor elegantie, zodat je er altijd goed uitziet. De stijl en klasse van Marc O'Polo hebben hun oorsprong uit het Zweedse Stockholm. Door de populariteit in het moederland, heeft het merk het voor elkaar gekregen internationaal te gaan. Door de klassieke ontwerpen met een twist weet je zeker dat de ondermode je goed bevalt. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Marc O'Polo voor Heren

"Marc O'Polo" voor heren. Met het ondergoed van Marc O'Polo maak je indruk. De collectie onderbroeken van dit merk zijn erg fijn. Garant voor hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. De ondermode staat voor elegantie, zodat je er altijd goed uitziet. De stijl en klasse van Marc O'Polo hebben hun oorsprong uit het Zweedse Stockholm. Door de populariteit in het moederland, heeft het merk het voor elkaar gekregen internationaal te gaan. Door de klassieke ontwerpen met een twist weet je zeker dat de ondermode je goed bevalt.

Marc O'Polo: ondermode uit Stockholm

Marc O'Polo in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De ondermode is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Marc O'Polo ondermode aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren boxershorts en slips. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Marc O'Polo in Amsterdam voor heren

Marc O'Polo voor Heren

Het doel was duidelijk: Het merk wilt, net als de bekende reiziger Marc O'Polo uit Italië, op ontdekkingsreis over de hele wereld. In 1967 wordt het bedrijf opgericht in Stockholm, Zweden. Rolf Lind, Göte Huss en Jerry O'Sheets zijn drie vrienden, twee uit Zweden en een uit Amerika. Ze vinden de trend van synthetische kleding maar niks en willen die doorbreken. Dit doen ze door te kiezen voor de beste organische materialen. De eerste winkel opent in 1979 in Düsseldorf met een Dames- en Herencollectie. In 1997 breidt Marc O'Polo uit, het merk wordt een Duitse onderneming. Ze gaan nu ook accessoires verkopen, zoals boxers en poloshirts. Dit is een groot succes, in 2007 heeft het merk namelijk al meer dan 1.000 winkels.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De collecties van Marc O'Polo

Marc O'Polo maakt niet alleen maar ondermode, dit zijn de andere collecties van het merk:

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Marc O'Polo, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Marc O'Polo up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je Marc O'Polo ondermode in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak