McAlson voor Heren

McAlson voor Heren McAlson voor Heren

"McALson" boxers voor heren. De McAlson boxer is one of a kind. Het merk heeft verschillende revolutionaire elementen toegevoegd in de boxer. Dit resulteert in een zeer unieke heren boxer. Een aantal elementen zijn: ondersteuning van binnenuit. McAlson boxer garandeert het ultieme mannelijk comfort. Dit realiseren ze door 100% onzichtbare katoenondersteuning. McAlson zegt zelf dat je het moet uitproberen, pas dan heb je eindelijk het beste van twee werelden gevonden (los en strak). Tevens hebben de boxers een Amerikaanse pasvorm - McAlson heeft gekozen voor een Amerikaanse snit om het comfort te maximaliseren. Dit realiseert McAlson door aan de achterkant een derde stuk stof te plaatsen. Hierdoor blijft de boxer goed zitten en komt het niet op plaatsen waar je liever geen stof hebt zitten. Elk seizoen biedt McAlson een collectie aan van 60 nieuwe ontwerpen en een extra 20 evergreens. Met een totaal aanbod van 80 ontwerpen per seizoen vind je ongetwijfeld de McAlson boxer die bij je past. Bekijk alles van het merk McAlson online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2

McAlson voor Heren

"McALson" boxers voor heren. De McAlson boxer is one of a kind. Het merk heeft verschillende revolutionaire elementen toegevoegd in de boxer. Dit resulteert in een zeer unieke heren boxer. Een aantal elementen zijn: ondersteuning van binnenuit. McAlson boxer garandeert het ultieme mannelijk comfort. Dit realiseren ze door 100% onzichtbare katoenondersteuning. McAlson zegt zelf dat je het moet uitproberen, pas dan heb je eindelijk het beste van twee werelden gevonden (los en strak). Tevens hebben de boxers een Amerikaanse pasvorm - McAlson heeft gekozen voor een Amerikaanse snit om het comfort te maximaliseren. Dit realiseert McAlson door aan de achterkant een derde stuk stof te plaatsen. Hierdoor blijft de boxer goed zitten en komt het niet op plaatsen waar je liever geen stof hebt zitten. Elk seizoen biedt McAlson een collectie aan van 60 nieuwe ontwerpen en een extra 20 evergreens. Met een totaal aanbod van 80 ontwerpen per seizoen vind je ongetwijfeld de McAlson boxer die bij je past. Bekijk alles van het merk McAlson online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

McAlson Boxers: ultiem comfort voor heren sinds 1997

McAlson in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De Mc Alson boxers zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige McAlson boxershorts aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren boxers voor ultiem comfort. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

online heren boxers van McALson in amsterdam

McAlson boxers voor Heren

Het merk begon met het creëren van acht boxers in 1997. De eerste collectie boxers was direct een succes. Dit komt omdat het merk McAlson boxershorts zich kenmerken aan een revolutionaire katoenen binnensteun, gebruik van hoogwaardig katoen en de Amerikaanse snit. Het merk is opgericht door Pierre Deren en Jean-Pierre Gallain. Al vrij snel nam Pierre Deren het merk geleidelijk over. Tevens werken de twee oudste zoons van Pierre in het bedrijf. De tweede generatie is al lid van de McAlson-Clan. De derde generatie wordt al klaargestoomd, zodat ook zei in het bedrijf kunnen stappen. Textiel is er bij Pierre met de paplepel ingegoten. Zijn ouders hadden namelijk vroeger een textielbedrijf. Toch is Pierre relatief laat in zijn carrière begonnen met het merk McAlson. Pierre is vader van vijf kinderen en ruim 20 jaar geleden begon hij aan dit geweldige familieverhaal.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De kernwaarden van het bedrijf

McAlson boxers hanteert een aantal kernwaarden. Daarnaast combineert McAlson boxers Britse preppyness, Italiaanse finne, Franse "je-ne-sais-quoi =ik weet niet wat” en het Belgisch surrealisme. De kernwaarden komen tezamen in de McAlson boxershorts met als resultaat een superieure boxer. Hieronder staan een aantal andere kernwaarden van het McAlson:

  • De familiewaarden worden weerspiegeld in het gehele assortiment. Het assortiment is geschikt voor heren tussen de 2 en 102 jaar oud.
  • De familie: McAlson is een zeer trots Belgisch familiebedrijf. Pierre is de McAlson-boxer gaan beschouwen als zijn zesde kind. Alle leden van de familie zijn elk seizoen weer verheugd om te poseren op de collectie foto's
  • Met een draai: in overeenstemming met de levensstijl en karakters van de makers van Mc Alson, voegen ze beetje gekte toe aan het hoogwaardige en chique imago.
  • Oog voor detail: McAlson levert een onwijze inspanning om elk seizoen 60 nieuwe McAlson boxershorts aan te bieden. McAlson let op het gehele productieproces. Zo voldoen ze aan de hoge verwachtingen van hun klanten. De Boxers zijn ontworpen met aandacht voor comfort en comfort. Daarnaast doet McAlson nooit concessies aan kwaliteit. Stoffen worden zorgvuldig gekozen en ontwikkeld met de beste Europese weverijen. Al deze inspanningen leiden tot producten waarin geen details over het hoofd zijn gezien.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals McAlson, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie McAlson up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je McALson boxer in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak