McGregor voor Heren

McGregor voor Heren McGregor voor Heren

"McGregor" voor heren. Het van oorsprong Ierse merk haalt zijn inspiratie uit het zakenleven van New York. McGregor shirts zijn van hoge kwaliteit en hebben drie verschillende pasvormen: Slim Fit, Regular Fit en Tailored Fit. Elk seizoen komt er weer een nieuwe collectie op de markt. Het jonge uiterlijk van het merk maakt de kleding razend populair. Alles valt te combineren met de shirts van McGregor. De basiskleuren zoals blauw, zwart en wit sluiten perfect aan bij andere kledingstukken. Een mooie spijkerbroek of juist een pull-over, alles is mogelijk. Bekijk alles van het merk McGregor online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


McGregor voor Heren

"McGregor" voor heren. Het van oorsprong Ierse merk haalt zijn inspiratie uit het zakenleven van New York. McGregor shirts zijn van hoge kwaliteit en hebben drie verschillende pasvormen: Slim Fit, Regular Fit en Tailored Fit. Elk seizoen komt er weer een nieuwe collectie op de markt. Het jonge uiterlijk van het merk maakt de kleding razend populair. Alles valt te combineren met de shirts van McGregor. De basiskleuren zoals blauw, zwart en wit sluiten perfect aan bij andere kledingstukken. Een mooie spijkerbroek of juist een pull-over, alles is mogelijk. Bekijk alles van het merk McGregor online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

McGregor: Ierse kwaliteitskleding

McGregor in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De kleding is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige McGregor overhemden aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

McGregor in Amsterdam voor heren

Post your comment

Heerenzaak