Michaelis voor Heren

Michaelis voor Heren Michaelis voor Heren

"Michaelis" voor heren. Michaelis wordt ontworpen met de beste materialen die samen zijn gesteld door de beste Italiaanse ateliers en wevers. De overhemden van het merk worden gemaakt met behulp van traditionele technieken. De collectie van overhemden en accessoires is zeer uitgebreid. De basis overhemden zijn altijd beschikbaar. Daarnaast wordt de collectie ieder seizoen aangevuld met creatieve ontwerpen. Naast overhemden biedt Michaelis ook veel stijlvolle accessoires aan. Zijden dassen, leren riemen, wollen sokken, robuuste manchetknopen en nog veel meer. Bekijk alles van het merk Michaelis online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 323

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 323

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Michaelis voor Heren

"Michaelis" voor heren. Michaelis wordt ontworpen met de beste materialen die samen zijn gesteld door de beste Italiaanse ateliers en wevers. De overhemden van het merk worden gemaakt met behulp van traditionele technieken. De collectie van overhemden en accessoires is zeer uitgebreid. De basis overhemden zijn altijd beschikbaar. Daarnaast wordt de collectie ieder seizoen aangevuld met creatieve ontwerpen. Naast overhemden biedt Michaelis ook veel stijlvolle accessoires aan. Zijden dassen, leren riemen, wollen sokken, robuuste manchetknopen en nog veel meer. Bekijk alles van het merk Michaelis online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Michaelis: Ontworpen met extra aandacht voor het ontwikkelproces

Michaelis in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Michaelis overhemden aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts voor zakelijke of casual gelegenheden. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Michaelis in Amsterdam voor heren

Michaelis voor Heren

Michaelis is in 1934 opgericht door Heinz Michaelis. Heinz heeft een helder doel voor ogen: extra aandacht voor het ontwikkelproces van de kleding om zo uitstekende kwaliteit te leveren. Deze visie is voortgezet door drie generaties, die het niveau van expertise nog hoger hebben weten te brengen. Zo blijft het merk succesvol en betrouwbaar

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De pasvormen van Michaelis

Michaelis biedt twee verschillende pasvormen aan. De Slim Fit is voor de slanke of getrainde man ontwikkeld, daarom zal deze pasvorm er mooi getailleerd uitzien. Bij de Regular Fit is het overhemd recht gesneden, zodat deze bij vrijwel iedereen past.

 • Michaelis Slim Fit: Een mooi getailleerd model
 • Michaelis Regular Fit: Een rechte pasvorm voor iedere man

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Michaelis, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Michaelis up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je Michaelis overhemden in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak