Minimum voor Heren

Minimum voor Heren Minimum voor Heren

"Minimum" voor heren. Minimum is een Scandinavisch merk dat zich richt op de stijlvolle mannen en vrouwen. Het staat bekend als een trendy merk. Het staat voor simpele, hoogwaardige kwaliteit en subtiele details. Het merk is al jarenlang hierdoor een groot succes. De collectie overhemden bestaat uit een serie klassiekers in unieke en opvallende stijlen die geschikt zijn voor alle gelegenheden. Ieder jaar ontwikkelt het merk een nieuwe seizoen collectie om de klanten te voorzien van moderne mode. Het doel van minimum is om klanten te voorzien van functionele en stijlvolle Scandinavische mode. Dit doen ze door op tijd in te spelen op recente trends. Minimum heeft een fijne kwaliteit-prijs verhouding. Kies de mooiste Minimum overhemden en shirts. Bekijk alles van Minimum online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Minimum voor Heren

"Minimum" voor heren. Minimum is een Scandinavisch merk dat zich richt op de stijlvolle mannen en vrouwen. Het staat bekend als een trendy merk. Het staat voor simpele, hoogwaardige kwaliteit en subtiele details. Het merk is al jarenlang hierdoor een groot succes. De collectie overhemden bestaat uit een serie klassiekers in unieke en opvallende stijlen die geschikt zijn voor alle gelegenheden. Ieder jaar ontwikkelt het merk een nieuwe seizoen collectie om de klanten te voorzien van moderne mode. Het doel van minimum is om klanten te voorzien van functionele en stijlvolle Scandinavische mode. Dit doen ze door op tijd in te spelen op recente trends. Minimum heeft een fijne kwaliteit-prijs verhouding. Kies de mooiste Minimum overhemden en shirts. Bekijk alles van Minimum online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Minimum: Scandinavisch merk dat zich richt op de stijlvolle mannen en vrouwen

Minimum in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Minimum herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

minimum in amsterdam voor heren

Minimum voor Heren

In 1997 is de modewinkel opgericht in Aarhus, Denemarken. Al snel groeit het bedrijf uit tot een onafhankelijk merk dat gespecialiseerd wordt in overhemden. De eerste complete collectie voor heren wordt in 1999 gelanceerd. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 150 werknemers en een volledig assortiment aan dames- en herenkleding. De passie voor mode is voor het bedrijf gegroeid de afgelopen jaren. Ze zijn constant bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en zijn ervan overtuigd dat het succes niet ten koste mag gaan van mens, milieu en dier.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende series

Minimum heeft een aantal populaire series in hun collecties opgenomen. Hieronder een lijst van de verschillende series;

  • Jay serie
  • Hall serie
  • Walther serie

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Minimum, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Minimum up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je minimum overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak