Olymp voor Heren

Olymp voor Heren Olymp voor Heren

"Olymp" voor heren. Het is een speciaal Duits merk met één van de uitgebreidste collecties overhemden ter wereld. De overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen: Luxor Modern Fit, Luxor Comfort Fit, Tendenz Regular Fit, Level 5 Five (slim fit) en No 6 Six (super getailleerd). Voor iedere man heeft Olymp een passend overhemd. De shirts zijn strijkvrij en staan voor hoogwaardige kwaliteit. Mannen in het overhemd voelen zich succesvol en zijn stijlvol gekleed. Ze hechten waarde aan modieuze overhemden voor elke gelegenheid. Bekijk alles van Olymp online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Olymp voor Heren

"Olymp" voor heren. Het is een speciaal Duits merk met één van de uitgebreidste collecties overhemden ter wereld. De overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen: Luxor Modern Fit, Luxor Comfort Fit, Tendenz Regular Fit, Level 5 Five (slim fit) en No 6 Six (super getailleerd). Voor iedere man heeft Olymp een passend overhemd. De shirts zijn strijkvrij en staan voor hoogwaardige kwaliteit. Mannen in het overhemd voelen zich succesvol en zijn stijlvol gekleed. Ze hechten waarde aan modieuze overhemden voor elke gelegenheid. Bekijk alles van Olymp online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Olymp: strijkvrij en uitzonderlijke kwaliteit

Olymp in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Olymp herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

olymp in amsterdam voor heren

Olymp voor Heren

Olymp staat voor momenten van geluk, tevredenheid en succes. Een genot voor iedere man. Een exclusieve toestand waardoor je volgens hen voelt alsof je je bevindt op "Olympische hoogte". Het merk wil dat mannen zich succesvol voelen in de shirts. Dit doen ze door alleen de beste kwaliteit te bieden voor de beste prijs. De afwerking van ieder Olymp shirt wordt apart gecontroleerd om fouten te voorkomen. Olymp biedt ook een fantastisch voordeel voor de alledaagse man: strijkvrije overhemden.

Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende pasvormen

Olymp heeft vijf verschillende pasvormen. De pasvormen verschillen in de mate van taillering. Hieronder volgt een lijst met de vijf pasvormen van minst tot meest getailleerd.

  • Luxor Comfort Fit 
  • Tendenz Regular Fit
  • Luxor Modern Fit
  • Level Five Slim Fit
  • No 6 Super Slim Fit

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Olymp, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je olymp overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak