Osborne voor Heren

Osborne voor Heren Osborne voor Heren

"Osborne" truien voor heren. De truien van Osborne kenmerken zich aan een aantal factoren. Eén van deze factoren is de bijzonder hoge kwaliteit. Osborne maakt namelijk gebruik van de beste grondstoffen om de truien te fabriceren. Deze grondstoffen zijn Geelong wool, Lamswol en Merino wol (ook schapen). De truien van Osborne zijn een immer populair kledingstuk en geliefd bij truien dragers. De truien van het merk zijn precies waarnaar je verlangt in de winter: warmte. Osborne is in 1996 opgericht en is onderdeel van de bekende Belgische Deren familie. Tijdens het fabriceren van de truien worden de beste breisoorten en draden gebruikt. Dit merk je direct als je de trui aan hebt. De truien van Osborne zijn tijdloze modellen die je immer warm houden, ongeacht je leeftijd. Kies uit de grote collectie truien, windstoppers en kleding van Osborne. Bekijk alles van het merk Osborne online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Osborne voor Heren

"Osborne" truien voor heren. De truien van Osborne kenmerken zich aan een aantal factoren. Eén van deze factoren is de bijzonder hoge kwaliteit. Osborne maakt namelijk gebruik van de beste grondstoffen om de truien te fabriceren. Deze grondstoffen zijn Geelong wool, Lamswol en Merino wol (ook schapen). De truien van Osborne zijn een immer populair kledingstuk en geliefd bij truien dragers. De truien van het merk zijn precies waarnaar je verlangt in de winter: warmte. Osborne is in 1996 opgericht en is onderdeel van de bekende Belgische Deren familie. Tijdens het fabriceren van de truien worden de beste breisoorten en draden gebruikt. Dit merk je direct als je de trui aan hebt. De truien van Osborne zijn tijdloze modellen die je immer warm houden, ongeacht je leeftijd. Kies uit de grote collectie truien, windstoppers en kleding van Osborne. Bekijk alles van het merk Osborne online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Osborne Boxers: ultiem comfort voor heren sinds 1997

Osborne in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De Os boxers zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Osborne truien aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in truien die je immer warm houden. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Osborne truien kopen in amsterdam

Osborne truien voor Heren

Het mooie aan een Osborne trui is dat iedere trui met zorg gemaakt is. Tevens is iedere trui zeer elegant. Een trui van met merk Osborne kun je aan naar iedere gelegenheid. Je kunt ze dragen wanneer je een mooie bergtocht gaat maken of als je net de piste afkomt en je in de Après-ski bar staat. Met een Osborne trui weet je dat je goed voor de dag komt. De truien van het merk staan voor moed en comfort. merk is opgericht door de bekende Deren familie uit België. de familie Deren ken je wellicht van de revolutionaire McAlson boxershorts. De familie Deren staat voor garant voor de vakmanschap en elegantie. Daarnaast is het een echt familie bedrijf. De tweede generatie werkt al binnen het bedrijf en de derde generatie wordt al klaargestoomd.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De soorten wol

  • Merino Wol: de Merino wollen truien komen ook van Lanerossi Filivivi. Dit is een meer dunnere draad die nog meer lucht doorlaat. Ideaal voor in de zachte zomermaanden en frisse lente. Merino wordt vaak omschreven als de beste wolsoort ter wereld. Het wol heeft een dunne diameter en daarmee zijn de materialen niet zo hard maar lekker zacht.
  • Windstopper: van origine uit de golfwereld komt de Osborne lambswool windstopper. Het heeft een polyamide membraan of laagje dat de wind echt buitenhoudt. Samen met de heerlijke wol geniet je van een ultrazacht natuurproduct in samenwerking met wat innovatie om het winddicht te houden. Je kunt je lekker bewegen en blijft toch lekker warm en stijlvol in deze Osborne truien.
  • Lamswol: Osborne lamswol truien en shirts worden gemaakt van Geelong yarn. Men gebruikt hiervoor een speciaal soort Merino schaap uit Geelong Australië. Het klimaat is hier ideaal voor het groeien van lange draden. Vanwege de fijne draad is het zo dat deze truien minder kriebelen.

osborne truien logo

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Osborne, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Osborne up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

Heren truien kopen van Osborne in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak