Pepe Jeans voor Heren

Pepe Jeans voor Heren Pepe Jeans voor Heren

"Pepe Jeans" voor heren. Het merk dat bekent staat om zijn luxe en hoge kwaliteit jeans. Door de extreem populaire lijn denim broeken uit 1998 genaamd 'Pepe Jeans Denim Deluxe Miner', is het merk 20 jaar later nog steeds succesvol. Iedere man wil wel een jeans van Pepe in zijn kast hebben liggen. Het merk nodigt regelmatig bekendheden uit om campagne te voeren voor nieuwe lijnen. Een paar grote namen die daar aan mee hebben gedaan zijn: Kate Moss, Fernando Torres, Cristiano Ronaldo en Ashton Kutcher. Bekijk alles van het merk Pepe Jeans online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Pepe Jeans voor Heren

"Pepe Jeans" voor heren. Het merk dat bekent staat om zijn luxe en hoge kwaliteit jeans. Door de extreem populaire lijn denim broeken uit 1998 genaamd 'Pepe Jeans Denim Deluxe Miner', is het merk 20 jaar later nog steeds succesvol. Iedere man wil wel een jeans van Pepe in zijn kast hebben liggen. Het merk nodigt regelmatig bekendheden uit om campagne te voeren voor nieuwe lijnen. Een paar grote namen die daar aan mee hebben gedaan zijn: Kate Moss, Fernando Torres, Cristiano Ronaldo en Ashton Kutcher. Bekijk alles van het merk Pepe Jeans online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Pepe Jeans: De beste denim broeken

Pepe Jeans in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Pepe Jeans broeken aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren broeken voor ultiem comfort. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Pepe Jeans voor heren in Amsterdam

Pepe Jeans voor Heren

Het merk is een begrip in de herenmode en bestaat al meer dan 40 jaar. In 1973 begon de ambitieuze Nitin Shah, samen met zijn twee broers, broeken te produceren. De heren huurden een stalletje op de Portobello Road in London. Het merk heette toen nog 'Pepe', omdat dit makkelijk te onthouden was. De broeken gingen als warme broodjes over de toonbank. Al heel snel moesten de broers uitbreiden naar een veel groter magazijn. In 1980 is het merk al een grote concurrent op het gebied van jeans. Een paar jaar later begint het merk internationaal een slag te slaan. Ze openen exclusieve merkwinkels om nog meer jeans te kunnen verkopen.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Meer informatie over Pepe Jeans

Pepe Jeans is bekend is meer dan 60 landen en verspreid over 5 continenten. De grootte van het merk is te achterhalen uit deze informatie:

  • 2.500+ mensen in dienst
  • 300+ winkels over de hele wereld
  • 50+ ontwerpers van mode
  • Een omzet van meer dan 10 miljoen per jaar

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Pepe Jeans, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Pepe Jeans up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je Pepe Jeans broeken in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak