Profuomo voor Heren

Profuomo voor Heren Profuomo voor Heren

"Profuomo" voor heren. Profuomo heeft een uitgebreide collectie aan herenkleding; overhemden, truien, broeken, polo's en andere accessoires. Het is een Nederlands merk met het hoofdkantoor in Rotterdam. Ze maken gebruik van de beste stoffen om echte Italiaanse ontwerpen te creëren. De bekende quote van het merk luidt als volgt: “One eye on the past, the other looking to the future”. Het betekend dat ze traditionele methodes combineren met de technologie van de toekomst. Bekijk alles van Profuomo online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 471

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 471

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Profuomo voor Heren

"Profuomo" voor heren. Profuomo heeft een uitgebreide collectie aan herenkleding; overhemden, truien, broeken, polo's en andere accessoires. Het is een Nederlands merk met het hoofdkantoor in Rotterdam. Ze maken gebruik van de beste stoffen om echte Italiaanse ontwerpen te creëren. De bekende quote van het merk luidt als volgt: “One eye on the past, the other looking to the future”. Het betekend dat ze traditionele methodes combineren met de technologie van de toekomst. Bekijk alles van Profuomo online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Profuomo: “One eye on the past, the other looking to the future”

Profuomo in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Profuomo herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Profuomo in amsterdam voor heren

Profuomo voor Heren

Het Nederlandse familiebedrijf bestaat al sinds 1934 na de oprichting van Michaelis Heinz. De traditionele waardes zijn over de generaties heen niet verloren gegaan. Nog steeds produceren ze uitsluitend overhemden van de hoogste kwaliteit. Het merk weet zich te onderscheiden van de concurrent door de verfijnde Italiaanse tinten die verwerkt zijn in het overhemd. Dit zie je ook terug in de beste stoffen, collectie en de beste pasvorm.

Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende series

Profuomo heeft de afgelopen jaren vier bekende series uitgebracht waarvan ze een succes zijn bij de klanten;

 • Sky Blue
 • Originale
 • Profuomo 2.0
 • The Knitted Shirt

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Profuomo, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Profuomo up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je profuomo overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak