PUMA voor Heren

PUMA voor Heren PUMA voor Heren

"PUMA" voor heren. Het merk PUMA ken je waarschijnlijk uit de sportwereld. Puma is gespecialiseerd in het maken van sport- en modeartikelen. Daarnaast heeft PUMA een zeer uitgebreide heren ondergoedlijn. Heet merk is een grote speler in kledingindustrie en zet jaarlijks een bedrag om van rond de 5 miljard. Dit maakt PUMA tot één van de grootste sportartikelen fabrikanten ter wereld. Een derde van dit bedrag wordt behaald met kleding. Waaronder "PUMA Boxershorts". Het herenondergoed van PUMA wordt gemaakt van hoogwaardig katoen met een klein beetje elastaan. Dit zorgt voor ultiem draagcomfort tijdens sporten of het dagelijks leven. De boxershorts zijn een gewild item in de heren kledingkast. Bekijk alles van het merk PUMA online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

PUMA voor Heren

"PUMA" voor heren. Het merk PUMA ken je waarschijnlijk uit de sportwereld. Puma is gespecialiseerd in het maken van sport- en modeartikelen. Daarnaast heeft PUMA een zeer uitgebreide heren ondergoedlijn. Heet merk is een grote speler in kledingindustrie en zet jaarlijks een bedrag om van rond de 5 miljard. Dit maakt PUMA tot één van de grootste sportartikelen fabrikanten ter wereld. Een derde van dit bedrag wordt behaald met kleding. Waaronder "PUMA Boxershorts". Het herenondergoed van PUMA wordt gemaakt van hoogwaardig katoen met een klein beetje elastaan. Dit zorgt voor ultiem draagcomfort tijdens sporten of het dagelijks leven. De boxershorts zijn een gewild item in de heren kledingkast. Bekijk alles van het merk PUMA online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

PUMA Boxershorts: unleash your wild side

PUMA in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige PUMA boxershorts aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren boxers voor ultiem comfort. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

koop je puma herenondergoed in amsterdam

PUMA Boxershorts voor Heren

PUMA AG is door Rudolf Dassler net na de Tweede Wereldoorlog opgericht, in 1948. Het merk is ontstaan door een familie ruzie tussen de twee broers (Rudolf Dassler en Adolf Dassler). Voor 1948 runden ze vanaf de begin jarig twintig de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik (Gebroeders Dassler Sportschoenenfabriek). Door de ruzie begon Rudolf voor zichzelf en richtte PUMA AG op. Ondertussen veranderde Adolf de naam van Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik in Adidas. PUMA is kleiner dan Adidas, maar beide merken zijn zeer actief in de sportwereld. PUMA sponsort verschillende grote namen, zoals: Usian Bols, Gianluggi Buffon en Mario Balotelli. De collectie van PUMA wordt steeds groter. Naast de verschillende basic kleuren hebben ze ook ontwerpen met verschillende kleurtjes.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Weetjes over het bedrijf 

  • PUMA is een groot bedrijf met een jaarlijkse omzet van rond de 5 miljard.
  • Het bedrijf heeft ruim 12000 werknemers
  • Het hoofdkantoor zit in Herzogenaurach, Duitsland
  • De hoofdproducten zijn sportkleding en sportartikelen
  • De winst bedraagt rond de 200 miljoen

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals PUMA, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie PUMA up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

online heren boxershorts van puma in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak