R2 Amsterdam voor Heren

R2 Amsterdam voor Heren R2 Amsterdam voor Heren

"R2 Amsterdam" voor heren. R2 Amsterdam (voorheen R2 Westbrook) is een merk dat stijlvolle en moderne overhemden produceert. Het staat garant voor kwaliteit door het hoogwaardig katoen dat gebruikt wordt. De overhemden hebben altijd de juiste, slanke pasvorm, waardoor dit een upgrade is voor elke man. De shirts zijn prima te combineren met zowel een jeans als Pantalon. Voor de man die net even wat extra’s of anders wil is R2 shirt ideaal. Vernieuwende combinaties zorgen ervoor dat jij echt je eigen stijl kunt maken. Afgewerkt met de beste pasvorm en katoen zorgt dit ervoor dat je zal opvallen. Bekijk alles van het merk R2 Amsterdam online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2

R2 Amsterdam voor Heren

"R2 Amsterdam" voor heren. R2 Amsterdam (voorheen R2 Westbrook) is een merk dat stijlvolle en moderne overhemden produceert. Het staat garant voor kwaliteit door het hoogwaardig katoen dat gebruikt wordt. De overhemden hebben altijd de juiste, slanke pasvorm, waardoor dit een upgrade is voor elke man. De shirts zijn prima te combineren met zowel een jeans als Pantalon. Voor de man die net even wat extra’s of anders wil is R2 shirt ideaal. Vernieuwende combinaties zorgen ervoor dat jij echt je eigen stijl kunt maken. Afgewerkt met de beste pasvorm en katoen zorgt dit ervoor dat je zal opvallen. Bekijk alles van het merk R2 Amsterdam online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

R2 Amsterdam: Gedurfde modieuze overhemden

R2 Shirts in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige R2 Amsterdam overhemden aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts voor zakelijke of casual gelegenheden. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

koop je R2 overhemden in Amsterdam

R2 Amsterdam voor Heren

Je zou het misschien niet geloven, maar R2 Amsterdam wordt geproduceerd in Nederland. De overhemden worden ontworpen in Westbroek in Nederland. De gebruikte stoffen zijn vaak Italiaans. Het merk staat erom bekend contrasterende stoffen en kleuren te gebruiken. Dit geeft net dat unieke element aan de overhemden.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De soorten dessins

R2 Amsterdam heeft de meest uiteenlopende ontwerpen op het gebied van overhemden. Daarnaast biedt het merk natuurlijk ook basic kleuren aan. Een aantal voorbeelden van soorten overhemden:

  • Effen kleuren
  • Geblokte of geruite dessins
  • Bloemen of dieren dessins
  • Gestreept of puntjes

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals R2 Amsterdam, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie R2 Amsterdam up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je R2 overhemden in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak