RJ Bodywear voor Heren

RJ Bodywear voor Heren RJ Bodywear voor Heren

"RJ Bodywear" voor heren. RJ is een merk met inmiddels halve eeuw ervaring in de textielindustrie. Het heeft geleidt tot fantastische ondermode in uitzonderlijke fijne uitvoeringen. RJ besteed optimale aandacht aan de selectie van de fijne afwerking, ideale pasvorm en beste stoffen. Het merk biedt is een totaal plaatje voor het beste heren ondergoed. Je kunt terecht bij het merk voor alle basics. De collectie bestaat uit sokken, boxershorts en T-shirts. Het grootste gedeelte van de collectie bestaat uit 95% hoogwaardig katoen in combinatie met 5% elastaan. Deze combinatie zorgt voor een fijne pasvorm dat goed aansluit op de huid. Bekijk alles van het merk RJ Bodywear online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

RJ Bodywear voor Heren

"RJ Bodywear" voor heren. RJ is een merk met inmiddels halve eeuw ervaring in de textielindustrie. Het heeft geleidt tot fantastische ondermode in uitzonderlijke fijne uitvoeringen. RJ besteed optimale aandacht aan de selectie van de fijne afwerking, ideale pasvorm en beste stoffen. Het merk biedt is een totaal plaatje voor het beste heren ondergoed. Je kunt terecht bij het merk voor alle basics. De collectie bestaat uit sokken, boxershorts en T-shirts. Het grootste gedeelte van de collectie bestaat uit 95% hoogwaardig katoen in combinatie met 5% elastaan. Deze combinatie zorgt voor een fijne pasvorm dat goed aansluit op de huid. Bekijk alles van het merk RJ Bodywear online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

RJ Bodywear: fantastische ondermode in uitzonderlijke fijne uitvoeringen

RJ Bodywear in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De T-shirts zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige RJ Bodywear herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren T-shirts en heren boxershorts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

rj bodywear in amsterdam voor heren

RJ Bodywear voor Heren

De heer M.A. Engelvaart begint in Gouda samen met zijn vrouw met het ontwikkelen van RiJo-ondergoed. "RiJo" is een samenvoeging van beide voornamen; Rien & Jo. In 1968 wordt de naam gewijzigd naar RJ-Tricot. Tricot is een stof van fijn breiwerk dat van garen kan zijn gemaakt. In 1990 neem de zoon het bedrijf over. De zoon ervaart dat productiekosten in Nederland sterk stijgen. Als gevolg gaat de zoon op zoek naar goedkopere productiemethodes. Tegenwoordig wordt de productie uitgevoerd Tunesië. De capaciteit van het merk wordt goed vertegenwoordigd in het land waardoor de producten een aangename kwaliteit-prijs verhouding hebben.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Een greep uit de collectie

De afgelopen jaren heeft RJ Bodywear verschillende series geïntroduceerd;

  • Smart Shirt – multifunctionele shirtjes
  • Everyday – casual shirts voor iedere dag.
  • Pure Color – microvezel shirts en kleding
  • Plus Size – extra grote maten
  • Thermo – lekker warm
  • The Good Life – duurzame kleding
  • Sweatproof – tegen zweten

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals RJ Bodywear, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie RJ Bodywear up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je rj amsterdam basics in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak