Russell voor Heren

Russell voor Heren Russell voor Heren

"Russell" voor heren. Het oer-Amerikaanse merk dat in 1902 is opgericht door Walther Russell, opende zijn deuren voor het eerst in Alexander City. Het merk is onderdeel van Russell Brands. Russell maakte in eerste instantie onder andere truien, lang ondergoed en sportkleding voor mannen en vrouwen in Amerika. Het bedrijf is nu uitgegroeid tot een groot succes. Met meer dan 10.000 werknemers over de hele wereld is het merk een internationale speler op het gebied van sportkleding. Vooral de T-shirts, sweatshirts en hoodies vallen bij het grote publiek in de smaak. Bekijk alles van het merk Russell Athletic online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Russell voor Heren

"Russell" voor heren. Het oer-Amerikaanse merk dat in 1902 is opgericht door Walther Russell, opende zijn deuren voor het eerst in Alexander City. Het merk is onderdeel van Russell Brands. Russell maakte in eerste instantie onder andere truien, lang ondergoed en sportkleding voor mannen en vrouwen in Amerika. Het bedrijf is nu uitgegroeid tot een groot succes. Met meer dan 10.000 werknemers over de hele wereld is het merk een internationale speler op het gebied van sportkleding. Vooral de T-shirts, sweatshirts en hoodies vallen bij het grote publiek in de smaak. Bekijk alles van het merk Russell Athletic online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Russell: Een sportieve look

Russell in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De kleding is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Russell overhemden aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in herenmode. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Russell in Amsterdam voor heren

Russell voor Heren

Russell neemt in 1932 de Southern Manufacturing Company over, daardoor krijgt het merk meer toegang tot de markt in sportkleding. Tijdens de tweede wereldoorlog produceert Russell vooral onderkleding voor het Amerikaanse leger. Daarnaast produceert het bedrijf sportkleding voor vrijwel iedere populaire Amerikaanse sport. Na de tweede wereldoorlog is Russell de grootste leverancier van sportkleding in de Verenigde Staten.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De sporten van Russell

Russell maakt voor veel sporten kwaliteitskleding, een aantal zijn:

  • Honkbal
  • Basketbal
  • American football

Daarnaast ontwikkelde ze voor grote teams tenues, zoals:

  • Miami Dolphins
  • Cleveland Browns
  • Green Bay Packers

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Russell, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Russell up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je Russell kleding in Amsterdam

Post your comment

Heerenzaak