Schiesser voor Heren

Schiesser voor Heren Schiesser voor Heren

"Schiesser" voor heren. Schiesser is sinds 1875 nog altijd één van de meest bekende merken van ondergoed en nachtkleding. Het merk is van origine Duits en ontwikkeld mode voor de man. Het is een van de grootste merken voor onderkleding. Bekijk alles van het merk Schiesser online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 116

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 116

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Schiesser voor Heren

"Schiesser" voor heren. Schiesser is sinds 1875 nog altijd één van de meest bekende merken van ondergoed en nachtkleding. Het merk is van origine Duits en ontwikkeld mode voor de man. Het is een van de grootste merken voor onderkleding. Bekijk alles van het merk Schiesser online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Schiesser: één van de meest bekende merken producenten van ondergoed en nachtkleding

Schiesser in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De T-shirts zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Schiesser herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren T-shirts en heren boxershorts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

schiesser in amsterdam voor heren

Schiesser voor Heren

In 1875 is Schiesser opgericht door een Zwitser, Jacques Schiesser. Sinds, is het bedrijf nog altijd één van de meest bekende voor nachtkleding en ondergoed. Als eerste ontdekker in de ondermode stond Schiesser aan de wieg van de uitvinding van het tricot. Het vormt nog steeds de basis voor onderkleding en ondergoed. Hoogwaardige kwaliteit speelt een kern rol bij Schiesser. Op veel vlakken komt dit tot uiting; hoogwaardige materialen, in het product zelf, in een voortreffelijke afwerking en natuurlijk ook in de pasvorm.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende series

Schiesser heeft over de jaren heen verschillende populaire series geïntroduceerd;

 • 95/5
 • Selected! Premium
 • Micro
 • Retro Rib
 • Soft Elastic

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Schiesser, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Schiesser up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je schiesser ondergoed in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak