Seidensticker voor Heren

Seidensticker voor Heren Seidensticker voor Heren

"Seidensticker" voor heren. Seidensticker overhemden voor heren in Amsterdam. Het is een traditionele overhemden maker uit Duitsland. Seidensticker is de grootste aanbieder van overhemden in Europa. En staan bekend om het bieden van hoogwaardige kwalitatieve overhemden, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een grote rol speelt. Kwaliteit, bestendigheid, traditie en toegankelijkheid zijn de kernwoorden van Seidensticker. Kenmerkend voor hun overhemden zijn de subtiele details die zij verwerken. Dit maakt de overhemden net iets minder standaard, maar toch zakelijk. Bekijk alles van het merk Seidensticker online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 184

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 184

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Seidensticker voor Heren

"Seidensticker" voor heren. Seidensticker overhemden voor heren in Amsterdam. Het is een traditionele overhemden maker uit Duitsland. Seidensticker is de grootste aanbieder van overhemden in Europa. En staan bekend om het bieden van hoogwaardige kwalitatieve overhemden, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een grote rol speelt. Kwaliteit, bestendigheid, traditie en toegankelijkheid zijn de kernwoorden van Seidensticker. Kenmerkend voor hun overhemden zijn de subtiele details die zij verwerken. Dit maakt de overhemden net iets minder standaard, maar toch zakelijk. Bekijk alles van het merk Seidensticker online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Seidensticker: bekend van hoogwaardige kwalitatieve overhemden en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Seidensticker in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Seidensticker herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in herenkleding. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

seidensticker in amsterdam voor heren

Seidensticker voor Heren

Seidensticker is één van de oudste Europese merken en bestaat sinds 1918. Seidensticker is een familiebedrijf – ondertussen leidt de derde generatie de zaak. Kennis over de pasvorm en beste stoffen ontbreekt bij hun dus zeker niet. De derde generatie heeft de pasvorm van de overhemden volledig aangepakt. Tegenwoordig staat Seidensticker daarom, naast de normale pasvorm, bekend om hun extra slanke pasvorm – alle overhemden zijn getailleerd en strijkvrij.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende pasvormen

Seidensticker heeft de collectie overhemden in 2017 aangepast. Nieuwe pasvormen zijn geïntroduceerd én bestaande namen zijn aangepast.

 • Comfort Fit: een wijde pasvorm
 • Modern Fit: een licht-getailleerde pasvorm
 • Tailored Fit: getailleerde pasvorm
 • Slim Fit: een sterk getailleerde pasvorm
 • X-Slim Fit: een zeer sterk getailleerde pasvorm

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Seidensticker, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Seidensticker up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je seidensticker in amsterdamkoop je seidensticker overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak