Slater voor Heren

Slater voor Heren Slater voor Heren

"Slater" voor heren. Het kledingmerk is ontstaan sinds 1988. In Nederland is de kleding van Slater in middels super populair. Ze zijn begonnen met het produceren van hét Amerikaanse T-shirt. Het klassieke Amerikaanse T-shirt van “Slater” is een shirt met een comfortabele rechte pasvorm en een hoge boord. Het model komt oorspronkelijk uit de Amerikaanse marine. De eigenschappen die terug te zien zijn in hét Amerikaanse shirt waren typisch voor het uniform van de marine. De T-shirts werden populair onder de burger omdat ze zeer comfortabel zijn. Slater is voornamelijk bekend voor de T-shirts, maar produceert naast T-shirts ook boxershorts in de kleuren zwart en wit. Bekijk alles van het merk Slater online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Slater voor Heren

"Slater" voor heren. Het kledingmerk is ontstaan sinds 1988. In Nederland is de kleding van Slater in middels super populair. Ze zijn begonnen met het produceren van hét Amerikaanse T-shirt. Het klassieke Amerikaanse T-shirt van “Slater” is een shirt met een comfortabele rechte pasvorm en een hoge boord. Het model komt oorspronkelijk uit de Amerikaanse marine. De eigenschappen die terug te zien zijn in hét Amerikaanse shirt waren typisch voor het uniform van de marine. De T-shirts werden populair onder de burger omdat ze zeer comfortabel zijn. Slater is voornamelijk bekend voor de T-shirts, maar produceert naast T-shirts ook boxershorts in de kleuren zwart en wit. Bekijk alles van het merk Slater online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Slater: bekend voor het Amerikaanse T-shirt en de fijne boxershorts

Slater in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. Het ondergoed is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Slater herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren ondergoed en boxershorts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

slater in amsterdam voor heren

Slater voor Heren

Het bekendste T-shirts van Slater is ontworpen in 1913 door de Amerikaanse marine; een ruim T-shirt van katoen met crew nek in het wit. De T-shirts werden in het leger gedragen onder het uniform en zijn populair geworden doordat ze zeer comfortabel zijn. De eerste productie van de T-shirts waren in 1988. Het T-shirt is na de invoering bij de marine een standaard kledingstuk geworden voor meerdere afdelingen binnen defensie geworden. Het speciale aan de T-shirts was dat ze niet veel wegen en goed ademen. Fijn voor het warmere klimaat.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De verschillende pasvormen

De T-shirts van Slater worden in de volgende pasvormen geproduceerd:

  • De basic fit is een originele T-shirts uit de jaren '50 met regular fit pasvorm
  • De body fit pasvorm is een licht getailleerd model
  • De stretch pasvorm is een getailleerd model meer glastaan, waardoor er mee rek en bewegingsvrijheid is.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Slater, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Slater up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je slater t-shirts in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak