Sleeve7 voor Heren

Sleeve7 voor Heren Sleeve7 voor Heren

"Sleeve7" voor heren. Het Nederlandse merk biedt stijlvolle lange overhemden aan met een extra lange mouw. Het zijn luxe overhemden die de langere mannen vertegenwoordigt. Overhemden met lange mouwen, een uitstekende pasvorm, subtiele details én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten. De beste Mouwlengte 7 overhemden vind je bij het merk Sleeve7.  Bekijk alles van Sleeve7 online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 92

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 92

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Sleeve7 voor Heren

"Sleeve7" voor heren. Het Nederlandse merk biedt stijlvolle lange overhemden aan met een extra lange mouw. Het zijn luxe overhemden die de langere mannen vertegenwoordigt. Overhemden met lange mouwen, een uitstekende pasvorm, subtiele details én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten. De beste Mouwlengte 7 overhemden vind je bij het merk Sleeve7.  Bekijk alles van Sleeve7 online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Sleeve7: lange mouwen, een uitstekende pasvorm, subtiele details én aan de onderkant net ietsje langer

Sleeve7 in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Sleeve7 herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

Sleeve7 in amsterdam voor heren

Sleeve7 voor Heren

Door middel van crowdlistening luistert het merk naar de behoeftes van de klant. De conclusie: een langer overhemd met een lichte taillering en van kwaliteit. Het overhemd moet zowel langere mouwen als ruglengte hebben. Het vervelende van een te korte ruglengte is dat het overhemd uit de broek kruipt. Dat probleem is dus verholpen. Door de perfecte aansluiting op het lichaam en de fijne stof is Sleeve7 een genot voor de lange man.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De 7 essentials

Om ons te onderscheiden van de concurrent zijn er zeven 'essentials' ontwikkeld. Het is de kern van het merk en de drijfveer van het internationale succes. De 7 essenties zijn;

 • Modern fit pasvorm
 • Persoonlijk ontwerp
 • Extra lange mouwen
 • 100% premium cotton
 • Stijlvol ontwerp
 • Extra lange ruglengte
 • Unieke knopen

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Sleeve7, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Sleeve7 up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je sleeve7 overhemd voor heren

Post your comment

Heerenzaak