Sloggi voor Heren

Sloggi voor Heren Sloggi voor Heren

"Sloggi" voor heren. Sloggi is begonnen in 1979. Door het fantastisch ondergoed is het een van de populairste ondergoedmerken. Het ondergoed wordt ervaren als fantastisch door de juiste pasvorm, goede kwaliteit en fijne aansluiting op het lichaam. De onderbroeken van Sloggi zijn een genot voor ieder man en een must-have voor de kledingkast. Sinds de oprichting heeft het bedrijf meer dan een miljard artikelen verkocht. Het assortiment heeft een brede collectie boxershorts (boxers), slips en T-shirt verdeeld in verschillende collecties. Bekijk alles van het merk Sloggi online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Sloggi voor Heren

"Sloggi" voor heren. Sloggi is begonnen in 1979. Door het fantastisch ondergoed is het een van de populairste ondergoedmerken. Het ondergoed wordt ervaren als fantastisch door de juiste pasvorm, goede kwaliteit en fijne aansluiting op het lichaam. De onderbroeken van Sloggi zijn een genot voor ieder man en een must-have voor de kledingkast. Sinds de oprichting heeft het bedrijf meer dan een miljard artikelen verkocht. Het assortiment heeft een brede collectie boxershorts (boxers), slips en T-shirt verdeeld in verschillende collecties. Bekijk alles van het merk Sloggi online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Sloggi: ervaren als fantastisch door de juiste pasvorm, goede kwaliteit en fijne aansluiting op het lichaam

Sloggi in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. Het ondergoed is (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Sloggi herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren ondergoed en boxershorts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

sloggi in amsterdam voor heren

Sloggi voor Heren

Het is begonnen in 1979 met het ontwerpen van slips voor vrouwen. In 1986 is het assortiment uitgebreid en zijn ze gestart met het produceren van mannenondergoed. Destijds is de strakke slip niet populair, maar boxers met wijde pijpen de overhand. Toch, zijn de strakke slips voor mannen een direct succes. De populariteit van de los zittende boxershort verdrong al snel. Door het succes van de strak zittende slip is Sloggi ook een strakke boxershort gaan produceren. Inmiddels zijn ze wereldwijd bekend en verkopen ze in ruim 30 landen ondergoed. Wist je dat iedere minuut meer dan 120 Sloggis geproduceerd!

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Een greep uit de collectie

Er zijn vijf verschillende collecties:

  • Start: sluit nauw aan op het lichaam, goed om de dag mee te starten
  • S: verdeeld in sophictication en simplicity
  • 24/7: voelt als een tweede huid en lekker zacht
  • Basic: fijn materiaal van katoen en lycra, standaard ondergoed
  • Evernew: houdbare stof die lang goed blijft na wassen

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Sloggi, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je sloggi ondergoed in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak