Stenströms voor Heren

Stenströms voor Heren Stenströms voor Heren

"Stenströms" voor heren. Stenströms overhemden zijn sinds 1899 zeer stijlvol en van de beste kwaliteit. Het merk biedt een complete collectie overhemden aan met verschillende fits: Classic Fit, Fitted Body, Slim Line, Super Slim. De fits óf pasvormen variëren in taillering. Het Zweedse merk maakt shirts van de allerbeste stoffen. Egyptisch katoen is een luxe materiaal dat in ieder overhemd verwerkt wordt. Het is de beste katoen dat beschikbaar is en wordt vervolgens verwerkt in de bekende weverijen, zoals Monti, Albini, Canclini en Thomas Mason speciaal voor de Stenstroms overhemden. Het unieke aan de Stenströms overhemden is dat ze met de handgemaakt zijn. De kwaliteit is terug te vinden in de details. Bekijk alles van Stenströms online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 120

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 120

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Stenströms voor Heren

"Stenströms" voor heren. Stenströms overhemden zijn sinds 1899 zeer stijlvol en van de beste kwaliteit. Het merk biedt een complete collectie overhemden aan met verschillende fits: Classic Fit, Fitted Body, Slim Line, Super Slim. De fits óf pasvormen variëren in taillering. Het Zweedse merk maakt shirts van de allerbeste stoffen. Egyptisch katoen is een luxe materiaal dat in ieder overhemd verwerkt wordt. Het is de beste katoen dat beschikbaar is en wordt vervolgens verwerkt in de bekende weverijen, zoals Monti, Albini, Canclini en Thomas Mason speciaal voor de Stenstroms overhemden. Het unieke aan de Stenströms overhemden is dat ze met de handgemaakt zijn. De kwaliteit is terug te vinden in de details. Bekijk alles van Stenströms online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Stenströms: sinds 1899 zeer stijlvol en van de beste kwaliteit

Stenströms in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Stenströms herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

stenstroms in amsterdam voor heren

Stenströms voor Heren

Stenströms is in de 19e eeuw opgericht door de Zweedse August Stenstrom. Hij was een kleermaker en werd overspoeld met klanten. Vanwege zijn succes besloot August zijn eerste productiefaciliteit in Helsingborg te openen. Het bedrijf bouwde een reputatie op en binnen no-time nam de populariteit toe. De producten van Stenströms werden gezien als modieuze en stijlvolle overhemden van kwaliteit. Het was voor vele een must-have voor de kledingkast. In 1912 was Stenströms al het grootste Scandinavische overhemdhuis. Tegenwoordig is het merk wereldwijd bekend en heeft het zijn reputatie voor kwaliteit hoog weten te houden.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Verschillende pasvormen

Stenströms heeft een aantal pasvormen waardoor er voor iedere man een passend overhemd is;

 • Classic Fit
 • Fitted Body
 • Slim Line
 • Super Slim

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Stenströms, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Stenströms up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je stenstroms overhemd in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak