Ten Cate voor Heren

Ten Cate voor Heren Ten Cate voor Heren

"Ten Cate" voor heren. Ten Cate ondergoed is een bekend Nederlands merk dat in 1952 is opgericht. Ten Cate staat bekend voor hoogwaardige kwaliteit ondergoed. Het kenmerkt zich door een juiste pasvorm die goed aansluit op het lichaam. Het ondergoed is een gewild item en een must-have voor elke kledingkast. Het assortiment van "Ten Cate ondergoed" bestaat uit boxershorts (boxers), slips en T-shirts . De gehele collectie is verdeeld: de Ten Cate Basic collectie en de Ten Cate Fine collectie. Bekijk alles van Ten Cate online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 54

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 54

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Ten Cate voor Heren

"Ten Cate" voor heren. Ten Cate ondergoed is een bekend Nederlands merk dat in 1952 is opgericht. Ten Cate staat bekend voor hoogwaardige kwaliteit ondergoed. Het kenmerkt zich door een juiste pasvorm die goed aansluit op het lichaam. Het ondergoed is een gewild item en een must-have voor elke kledingkast. Het assortiment van "Ten Cate ondergoed" bestaat uit boxershorts (boxers), slips en T-shirts . De gehele collectie is verdeeld: de Ten Cate Basic collectie en de Ten Cate Fine collectie. Bekijk alles van Ten Cate online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Ten Cate: het ondergoed is een gewild item en een must-have voor elke kledingkast

Ten Cate in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Ten Cate herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

ten cate in amsterdam voor heren

Ten Cate voor Heren

Loets Ten Cate is de oprichter van het merk en is begonnen in 1952. Loets kom uit Twente, Geesteren en ondernemen zit in der bloed. Destijds heeft Geesteren te maken met hoge werkloosheid. Loets besteld met laatste beetje spaargeld een luxe breimachine uit Amerika. Zijn plan is om een gat in de markt vullen. Namelijk de internationale markt veroveren met rondgebreide naadloze panty’s – een noviteit in het naoorlogse Europa. Loets beslist om de fabriek in Geesteren te plaatsen om bij te dragen aan het dilemma van hoge werkloosheid. Tegenwoordig is Ten Cate een van de grootste spelers in de ondergoed markt van Nederland.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Een greep uit de collectie

De collectie van Ten Cate is gesplitst; fine lijn en de basic lijn.

Fine lijn

 • Extra gekamd katoen
 • Rondgebreid zonder zijnaden
 • Geprint waslabel
 • Elastiek elastaan (stretch)
 • 92% Katoen met 8% Elastaan

Basic lijn

 • Extra gekamd katoen
 • Rondgebreid zonder zijnaden
 • Geprint waslabel
 • Zacht elastiek (boxershorts)
 • 100% katoen

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Ten Cate, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Ten Cate up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je ten cate ondergoed in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak