Tiger of Sweden voor Heren

Tiger of Sweden voor Heren Tiger of Sweden voor Heren

"Tiger of Sweden" voor heren. Tiger of Sweden heeft als kracht ervaring. Het merk bestaat namelijk al meer dan honderd jaar. Het is begonnen in 1903 met het idee om traditionele werkkleding te veranderen in modieuze alledaagse kleding. In plaats van zelf de collecties te ontwerpen heeft men de mening en smaak van klanten betrokken in het proces. Tiger of Sweden kiest in de jaren '90 voor om te focussen op innovatie. Dat doen ze door een moderne draai te geven aan de klassiekers. Het merk staat bekend voor zijn stijlvolle, klassieke overhemden met een moderne uitstraling. Het merk heeft verschillende kledinglijnen; Silver Label en Black Label. Silver Label zijn meest exclusieve en modieuze ontwerpen. De Black Label is bedoeld voor het vormgeven van de slankere man. Bekijk alles van Tiger of Sweden online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Tiger of Sweden voor Heren

"Tiger of Sweden" voor heren. Tiger of Sweden heeft als kracht ervaring. Het merk bestaat namelijk al meer dan honderd jaar. Het is begonnen in 1903 met het idee om traditionele werkkleding te veranderen in modieuze alledaagse kleding. In plaats van zelf de collecties te ontwerpen heeft men de mening en smaak van klanten betrokken in het proces. Tiger of Sweden kiest in de jaren '90 voor om te focussen op innovatie. Dat doen ze door een moderne draai te geven aan de klassiekers. Het merk staat bekend voor zijn stijlvolle, klassieke overhemden met een moderne uitstraling. Het merk heeft verschillende kledinglijnen; Silver Label en Black Label. Silver Label zijn meest exclusieve en modieuze ontwerpen. De Black Label is bedoeld voor het vormgeven van de slankere man. Bekijk alles van Tiger of Sweden online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Tiger of Sweden: bekend voor zijn stijlvolle, klassieke overhemden met een moderne uitstraling

Tiger of Sweden in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Tiger of Sweden herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

tiger of sweden in amsterdam voor heren

Tiger of Sweden voor Heren

Begin jaren '60 is er in Zweden spraken van een textiel crisis. Veel kledingmerken, waaronder Tiger of Sweden, hebben hier last van gehad. Vee traditionele bedrijven waren niet flexibel genoeg om in te spelen op de internationalisering en sterk veranderende mode smaak. Het heeft grote gevolgen gehad voor de textiel industrie. Het bedrijf is verkocht aan de overheid en er wordt een verbod door de nieuwe eigenaar opgelegd om te verkopen in het thuisland. Het forceert het bedrijf om verder te kijken dan de grenzen van het land. De internationalisering van het bedrijf was toen van start gegaan en overhemden worden wereldwijd verkocht. Na het openen van kantoren in Zweden werd het merk succesvol bij de Britse MOD. "Britste MOD" is een subcultuur met stijlvolle elementen zoals maatpakken, maar ook specifieke muziek zoals soul, SKA en R&B. Al snel breidt Tiger of Sweden zich uit naar het westen; in zowel Amerika als Canada. Het is een klassiek voorbeeld hoe de crisis zorgt voor kansen.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Verschillende pasvormen

Tiger of Sweden heeft verschillende pasvormen;

  • Regular fit
  • Slim fit
  • Extra slim fit
  • Relaxed body fit
  • Boxy fit

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Tiger of Sweden, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je tiger of sweden overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak