Tom Tailor voor Heren

Tom Tailor voor Heren Tom Tailor voor Heren

"Tom Tailor" voor heren. Tom Tailor is een algemeen begrip geworden en de geschiedenis gaat ver terug. Het is een internationaal merk dat bekend staat voor fijne vrijetijdskleding voor een goede prijs. Ieder kledingstuk heeft een fijne pasvorm en voelt heerlijk aan op de huid. De overhemden en poloshirts worden flexibel ontworpen en gaan mee met de nieuwste trends. Het kledingmerk is succesvol doordat ze de klant volledig kunnen voorzien in de behoeftes. Deze visie heeft er toe geleidt dat ze uitgegroeid zijn tot een grote speler van de modemarkt. Bekijk alles van Tom Tailor online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Tom Tailor voor Heren

"Tom Tailor" voor heren. Tom Tailor is een algemeen begrip geworden en de geschiedenis gaat ver terug. Het is een internationaal merk dat bekend staat voor fijne vrijetijdskleding voor een goede prijs. Ieder kledingstuk heeft een fijne pasvorm en voelt heerlijk aan op de huid. De overhemden en poloshirts worden flexibel ontworpen en gaan mee met de nieuwste trends. Het kledingmerk is succesvol doordat ze de klant volledig kunnen voorzien in de behoeftes. Deze visie heeft er toe geleidt dat ze uitgegroeid zijn tot een grote speler van de modemarkt. Bekijk alles van Tom Tailor online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Tom Tailor: internationaal merk dat bekend staat voor fijne vrijetijdskleding

Tom Tailor in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Tom Tailor herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

tom tailor in amsterdam voor heren

Tom Tailor voor Heren

In 1962 is Henke & Co opgericht door Uwe Schöder en zijn voormalige zakenpartner Hans-Heinrich Pünier. Ze zijn begonnen met de import en verkoop van badstofhanddoeken uit India. De verkoop was een succes in Duitsland. Ze kregen al snel positieve naamsbekendheid. Vanwege succes is het assortiment uitgebreid met ondergoed, broeken en shirts. De naam Tom Tailor is ontstaan vanwege de eerste broeken. De broek werd 'Tom' genoemd en hij had als beroep tailor. De combinatie heeft geleid tot Tom Tailor. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid en kun je een ieder kledingstuk verkrijgen.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Een greep uit de collectie

De vier bekenste kledinglijnen van Tom Tailor zijn;

  • Kids
  • Bonita
  • Denim (onderverdeeld in Denim Men en Denim Female)
  • Men & Women

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Tom Tailor, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je tom tailor overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak