van Gils voor Heren

van Gils voor Heren van Gils voor Heren

"Van Gils" voor heren. Van Gils staat bekend om heren overhemden van hoogwaardige kwaliteit katoen. De overhemden zijn beschikbaar in verschillende pasvormen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit zowel casual als zakelijke shirts. Ideale overhemden geschikt voor alle gelegenheden. De overhemden zijn te onderscheiden vanwege de unieke details; mooie kraag, bijzondere binnenkant of gekleurde knopen. De speciale printen zijn geschikt voor zowel casual als zakelijke gelegenheden. Het zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. Ga daarom gerust naar het strand met een Van Gils overhemd. Bekijk alles online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

van Gils voor Heren

"Van Gils" voor heren. Van Gils staat bekend om heren overhemden van hoogwaardige kwaliteit katoen. De overhemden zijn beschikbaar in verschillende pasvormen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit zowel casual als zakelijke shirts. Ideale overhemden geschikt voor alle gelegenheden. De overhemden zijn te onderscheiden vanwege de unieke details; mooie kraag, bijzondere binnenkant of gekleurde knopen. De speciale printen zijn geschikt voor zowel casual als zakelijke gelegenheden. Het zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. Ga daarom gerust naar het strand met een Van Gils overhemd. Bekijk alles online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Van Gils: bekend voor zijn stijlvolle, klassieke overhemden met een moderne uitstraling

Van Gils in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Van Gils herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

van gils in amsterdam voor heren

Van Gils voor Heren

Van Gils is een Nederlands modebedrijf dat in 1948 is opgericht door meneer H.C. van Gils. Het is begonnen met een kleermakersbedrijf in Breda. Meneer H.C. had de visie om de mensen in en rondom Breda te voorzien van mooie kleding. Naast het voorzien van kleding gaf hij de lokale mensen een kans om te werken na de oorlogen. Het was een saamhorigheidsgevoel dat als basis dient voor het succes. Tegenwoordig staan ze bekend voor luxe details en hoogwaardige kwaliteit.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Verschillende pasvormen

Van Gils heeft drie pasvormen voor de overhemden collectie;

  • Tailored Fit - licht getailleerd
  • Shaped Fit - sterk getailleerd
  • Skin Cut - zeer sterk getailleerd

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Van Gils, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je van gils overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak