van Laack voor Heren

van Laack voor Heren van Laack voor Heren

"Van Laack" voor heren. De overhemden van Van Laack behoren tot één de fijnste en beste shirts ter wereld. De kwaliteit van overhemden is te herleiden naar de ervaren kleermakers die de overhemden maken. Kenmerken voor de overhemden van Van Laack is het geborduurde logo en unieke driedaads parelmoer knoop. De meest bekendste series van het merk zijn: Gala, Mobiere, Reso, Ret, Rigo, Rivara, Roy Sartre, Scalo en Tivara. De fijnste overhemden zijn ontstaan in Mönchengladbach, Duitsland. Het succes weten ze te behouden door constant te innoveren. Recentelijk is de “The Perfect Look” geïntroduceerd. Bekijk alles van Van Laack online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 71

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 71

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

van Laack voor Heren

"Van Laack" voor heren. De overhemden van Van Laack behoren tot één de fijnste en beste shirts ter wereld. De kwaliteit van overhemden is te herleiden naar de ervaren kleermakers die de overhemden maken. Kenmerken voor de overhemden van Van Laack is het geborduurde logo en unieke driedaads parelmoer knoop. De meest bekendste series van het merk zijn: Gala, Mobiere, Reso, Ret, Rigo, Rivara, Roy Sartre, Scalo en Tivara. De fijnste overhemden zijn ontstaan in Mönchengladbach, Duitsland. Het succes weten ze te behouden door constant te innoveren. Recentelijk is de “The Perfect Look” geïntroduceerd. Bekijk alles van Van Laack online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Van Laack: De overhemden van behoren tot de fijnste en beste shirts ter wereld

Van Laack in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Van Laack herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

van laack in amsterdam voor heren

Van Laack voor Heren

Het luxe merk is in 1881 opgericht door “Heinrich van Laack”. Destijds concentreert Heinrich zich op het ontwikkelen van doeken en overhemden voor heren, vervaardigt van de beste kwaliteit katoen. Het merk onderscheidt zich door stijl en kwaliteit te combineren. Dit resulteert in een fantastisch heren overhemd. Weinig merken die het ze na doen. De ervaren kleermakers zijn de kern van het bedrijf. Ze staan garant voor de prachtige ontwerpen en een luxueuze uitstraling voor de moderne man. Tegenwoordig is het assortiment uitgebreid en ontwikkelen ze ook luxueuze pyjama’s, stijlvolle T-shirts en high-end poloshirts. Het merk levert niets anders dan kwaliteit.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

De drie essenties van het merk

Door de drie essenties zijn de overhemden Van Laack te onderscheiden;

  • Door de luxueuze volle stoffen en klassieke uitstraling.
  • De knopen worden afgewerkt met een 3-gaats knoopje (normaal 4 gaten) dat zelfs is gemaakt van echt parelmoer.
  • Het logo is netjes geborduurd op de mouw van het overhemd.

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Van Laack, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie Van Laack up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je van laack overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak