Venti voor Heren

Venti voor Heren Venti voor Heren

"Venti" voor heren. Venti legt de focus op kwaliteit. Het merk biedt luxe shirts aan met een ruim assortiment. Je kunt er terecht voor zakelijke shirts en casual shirts. De shirts zijn leverbaar in talloze kleuren. Daarnaast is bijna elk overhemd leverbaar met korte mouw, normale mouw of mouwlengte 7 (extra lange mouw). Tenslotte zijn alle shirts strijkvrij en gemaakt van 100% katoen. Bekijk alles van Venti online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 121

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 121

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Venti voor Heren

"Venti" voor heren. Venti legt de focus op kwaliteit. Het merk biedt luxe shirts aan met een ruim assortiment. Je kunt er terecht voor zakelijke shirts en casual shirts. De shirts zijn leverbaar in talloze kleuren. Daarnaast is bijna elk overhemd leverbaar met korte mouw, normale mouw of mouwlengte 7 (extra lange mouw). Tenslotte zijn alle shirts strijkvrij en gemaakt van 100% katoen. Bekijk alles van Venti online of kom langs in de herenwinkel(s) in Amsterdam.

Venti: bekend voor zijn stijlvolle, klassieke overhemden met een moderne uitstraling

Venti in Amsterdam

In het levendige Amsterdam vind je de stijlvolle herenmode winkel de Heerenzaak. Dit is een unieke shop in Nederland. De mannen die in de winkel staan kunnen je deskundig mode- en maatadvies geven. De overhemden zijn (vaak) direct leverbaar. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is de grootste gemeente van Noord-Holland. De zeven andere grote gemeenten zijn: Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend en Hilversum. De Heerenzaak biedt hoogwaardige Venti herenkleding aan in Amsterdam. Het merk is gespecialiseerd in heren shirts. In de Heerenzaak zijn (bijna) alle items van dit merk verkrijgbaar.

venti in amsterdam voor heren

Venti voor Heren

Venti valt onder het concern van Casa Moda. Het merk Casa Moda bestaat al een lange tijd en specialiseert zich in overhemden voor mannen met een maatje meer. Het concern is toe aan vernieuwing. Men heeft behoefte aan een nieuw, luxe merk met een jonge uitstraling. Het merk Venti wordt gelanceerd als oplossing in jaar 2000. Met de getailleerde overhemden doet de snit bijna Italiaans aan en hebben de Venti overhemden een moderne uitstraling. De overhemden van Venti zijn een succes en worden wereldwijd verkocht.

Heerenzaak: Herenmode Specialist in Amsterdam

Feiten over het merk

 • Het bedrijf heeft anno 2016 twee productlocaties; in Macedonië en Roemenië
 • Het hoofdkantoor ligt in Oldenburg, het noorden van Duitsland
 • Het bedrijf heeft ruim 1000 werknemers in dienst.
 • Het bedrijf produceert dagelijks bijna 18.000 overhemden (het merk Casa Moda is hierin begrepen).
 • Ruim 35% van de overhemden wordt geëxporteerd naar het buitenland (waaronder Nederland).

De Heerenzaak in Amsterdam

De Heerenzaak biedt hoogwaardige kleding voor heren aan. De Heerenzaak werkt samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, zoals Venti, blijven we op zoek gaan naar nieuwe merken voor heren. De mannen die in de winkel staan, staan in de winkel met een positieve vibe. We onderscheiden ons door te luisteren naar de klant en echt de tijd te nemen. Met onze uitgebreide productkennis leggen wij je alles uit over kleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten. Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Daarnaast wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we iedere man een mooi passend product aanbieden.

koop je venti overhemden in amsterdam

Post your comment

Heerenzaak