Reviews

Colin

Colin

Date: 24 mei 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Awesome store stocking great quality (and hard to find in my case) products.
    Phoned up the guys as my order was delayed (had to be ordered abroad) but arrived shortly thereafter.
    Grade A service , I will undoubtedly drop by some time to have a nose around the store.
    Informative addition to the packaging on informing on materials, weaves and care, even got a chocolate bar in the mix.
    Top marks all round...

Fred

Fred

Date: 14 mei 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Klasse service. Proactieve houding klantenservice voorkomt retourzendingen en dus onnodige kosten. Win win. Afwijkende pasvorm werd netjes verwijderd en geld direct teruggestort. Compliment !

K. J. Amsterdam

K. J. Amsterdam

Date: 13 mei 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Das pas service. Echte herenwinkel het is even zoeken voor je het ziet - je fietst er zo voorbij. Leuke medewerkers. Tip!

Toine

Toine

Date: 2 mei 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Telefonisch contact is mogelijk

Freddy jacquemyn

Freddy jacquemyn

Date: 19 april 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Kwalitatief erg mooie hemden, degelijk, en perfect afgewerkt. Correcte verzending.

Rud

Rud

Date: 1 april 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • persoonlijk contact met de medewerker was pro-actief en heb ik zeer gewaardeerd

Albert Damhof

Albert Damhof

Date: 26 maart 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima winkel, heel prettig contact via de telefoon. Doen wat ze zeggen.
    Een volgende keer kies is deze winkel weer!

Hans

Hans

Date: 6 april 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Heb onlangs mijn 2e en 3e bestelling gedaan. Eindelijk na vele jaren weer perfecte overhemden gevonden! Seidensticker helemaal geweldig. Super pasvorm (voor de man met een buikje) en heerlijke stof. Top Clifford ga zo door! Een vaste klant gewonnen.

Gerlof

Gerlof

Date: 27 februari 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle levering, goed product. Gewoon een no-nonsense zaak. Ik ga hier vaker bestellen.

Jaap

Jaap

Date: 18 december 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Draag reeds zeker een 25 jaar uitsluitend zakelijk deze overhemden en ben er zeer tevreden over
    Tot voor 2vjaar kocht ik ze in een modezaak helaas is deze gesloten maar koop ze nu dus rechtstreeks.

    Het feit dat ik ze zeker al een 25 jaar draag spreekt voor zich!

    Vriendelijke groet en mijn dank
    Jaap

Lizette

Lizette

Date: 6 juli 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Geweldige service.Persoonlijk contact bij latere levering of twijfel over b.v. de maat.
    Eindelijk een zaak gevonden die voldoende keuze heeft in "button down".

Emile

Emile

Date: 4 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Heb net mijn bij u bestelde hemd ontvangen en meteen uitgepakt en gepast. PERFECT!! De pasvorm en de stof. Het voelt allemaal heerlijk aan. U heeft er een klant bij.
    Hartelijk dank voor het helpen bij mijn keuze.
    Met hartelijke groet,Emile Frijns

bequick

bequick

Date: 27 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Erg snelle service, snelle levering en keuig ingepakt de overhemden zijn van heerlijk materiaal gemaakt.

Mark

Mark

Date: 27 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Heerlijke overhemden en een snelle service. Super, kom hier zeker terug.

Hans

Hans

Date: 25 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Heerenzaak M om van te smullen.Hoort zegt het voort en maak U op voor een bezoek aan de winkel,die uitpuilt met al datgene in overhemden,waar een man van droomt.Enorm en fantastisch in merken ,kleuren etc.Mogen wij U snel begroeten?

Henk

Henk

Date: 14 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Wederom perfecte lengte en service. Heerlijke stof.

Rianne

Rianne

Date: 22 juni 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Super lekkere stof! Bewust een maatje groter gekocht omdat ik las dat ze strak zitten(wel fijn onder een overhemd!). De hunk vind het een heerlijk shirt!

André

André

Date: 24 april 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Heerlijk eindelijk eens wat t'shirts die langer zijn, mijn man is 1.98 en altijd zijn de shirts te kort..helaas zijn ze wel duurder dan de standaard t'shirts die je overal kan kopen maar tja je moet wat hé voor een stukje extra stof..

martijn

martijn

Date: 5 april 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Sleeve7 heeft met mij er een nieuwe vaste klant bij. Heerlijk om er zeker van te zijn wanneer je je overhemd bij Sleeve7 besteld je kunt rekenen op kwaliteit, service en de juiste pasvorm en daarmee een geweldig comfort ervaar. Even serieus je maten opmeten en voortaan met een druk op de knop en het volste vertrouwen je overhemd bestellen. Geweldig, Keep up the good work!

Leo

Leo

Date: 3 februari 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zit heerlijk, lekker lang en mn vriendin is ook weer blij

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 25

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Post your comment

Heerenzaak